Såle

Ved bygging av et fundament, for et byggverk, er støping av såle et avgjørende første skritt. I hvert trinn av prosessen, fra forberedelse av underlaget til valg av materialer og selve støpningen, er vårt fokus kvalitet og å sikre et solid og holdbart resultat.

Enten du planlegger å bygge et nytt hus, en garasje, eller et annet byggverk, er støping av såle en viktig del. Vi i R-betong er opptatte av å levere kvalitet og pålitelighet i hvert eneste prosjekt vi utfører.

Såle
Såle

Armering

Armering er stålkonstruksjoner som innstøpes i betongkonstruksjonen for å gi økt styrke, holdbarhet og motstand mot påkjenninger.

Med vår lange erfaring kan du stole på at vårt mannskap vil levere armeringsløsninger av høy kvalitet, enten det dreier seg om armering av fundamenter, vegger, søyler eller dekker.

Armering
Armering

Forskaling

Forskaling er prosessen med å skape en midlertidig form eller støttestruktur for betongen før den herdes. Våre erfarne medarbeidere er opptatt av å sikre nøyaktig utforming og dimensjonering av forskalingen, slik at den ferdige betongkonstruksjonen oppfyller alle krav til design og funksjonalitet.

Hos R-betong tilbyr vi tilpassede løsninger som passer for dine byggeprosjekter. Enten det dreier seg om små eller store prosjekter.

Forskaling
Forskaling
Forskaling
Forskaling

Radon

Radon er en usynlig og luktfri radioaktiv gass som kan trenge inn i bygg gjennom sprekker og åpninger i grunnmuren, og utgjøre en alvorlig helserisiko. Radonsikring utføres ved å legge en forsegling under sålen, med en utluftingsbrønn, slik at gassen kan føres ut av bygget.

Hos R-betong tilbyr vi utførsel av radonsikring, enten det dreier seg om et nybygg eller en eksisterende bolig.

radon
radon

Kjerneboring

Kjerneboring i betong er en teknikk som brukes i byggeprosjekter for å lage nøyaktige hull i betongkonstruksjoner. Denne metoden muliggjør installasjon av rør, ledninger, ventilasjonssystemer og andre strukturelle komponenter.

Kjerneboring i betong involverer bruk av en kjerneboremaskin utstyrt med diamantbiter. Disse diamantbitene roterer og skjærer seg gjennom betongen.

Sammenlignet med tradisjonelle metoder som meisling eller slagboring, resulterer kjerneboring i jevnere og renere hull. Denne metoden reduserer også risikoen for skade på omkringliggende strukturer.

Kjerneboring
Kjerneboring